Otvoritev "kopalne" sezone 2011 1.4.2011

zadnja posodobitev 05.04.2011 12:01,  za osvežitev pritisni še tipko F5

DOMOV

POTEPANJA

NASLEDNJI DAN, sobota 2.4.2011 NASLEDNJI DAN, sobota 2.4.2011
PRITISNI F5 ZA ZADNJE SPREMEMBE

Ali se bo ponovila lanska otvoritev "kopalne" sezone bova kmalu ugotovila, najbrž že jutri, gornja slika pa je z lanskega prvega potovanja v Dalmacijo za vikend  2.4.2010 - DALMACIJA.

 

Spet sva v dilemi ali naj greva prek LIKE in gledava ovce ob avtocesti ali pa lepo po... ... Jadranski magistrali, voziva urco dlje, se ustaviva v METRO Murvica pri Zadru in pozno ponoči nekje na "črno" prenočiva.
Tako je bilo vreme lanskega 2.4.2010, prav tako je bil petek in posnetek je s postanka med Senjem in Karlobagom. Da se najbrž definitivno "gre" je povsem jasno in tudi vreme se obeta kot bi ga narisal.
Še zadnja fotka pred odhodom, ... ... in kontrola ali je hladilnik zaprt, da se ne bi vsebina spet valjala po tleh ob prvem zaviranju.
Po dobri uri že nad Bakarskim zalivom, kjer pospešeno gradijo viadukte za avtocesto, ki bo Reko povezala s Splitom prek Crikvenice. Zavijem mimo Dramlja in glej ga zlomka, NAŠA pivnica, kjer varijo pravo češko pivo po kateri se fajn pr... je zaradi "odmora" zaprta.
Kot da imava časa na pretek, kar mi je Vesna mimogrede večkrat navrgla, se peljeva še po lokalni cesti med Crikvenico in Selcami. seveda mimo naše HIŠKE, kjer opazimo, da je svinjak znaten in da bo treba prijeti za metlo preden se odpre sezona. Pred hiško v Selcah.
Pod hiško pa se že pražita dve mladenki. Peljeva naprej, da bi čimprej spet zapeljala na magistralo in jo užgala proti jugu ampak nesreča nikoli ne počiva in čisto ob morju gradijo nov hotel, seveda je hruška z betonom ravno parkirala.
Saj bo šlo mahajo delavci, čeprav že skoraj praskam po škarpi... ... in nazadnje je res šlo.
Gasa proti Senju Nekje sem prebral, da je obmorska panoramska cesta med Trstom in Sesljanom ena izmed 10 najlepših na svetu, le katera je potem ta se sprašujem...
Espresso in prva travarica - pizzerija ŠUŠANJ KARLOBAG Držim te, ne boš padel...
Ko se stemni sva že v kampu v družbi prikolice in treh avtodomov. Tole pa je že sobotno jutro, zdaj pa kolesa dol in k Poldetu in v Betino po ribe, potem pa praženje...
  NASLEDNJI DAN, sobota 2.4.2011
Otvoritev "kopalne" sezone 2011 1.4.2011

zadnja posodobitev 05.04.2011 12:01,  za osvežitev pritisni še tipko F5

DOMOV

POTEPANJA